Link Exchange disini

Monday, January 17, 2011

Oh saya sudah kembali,,!

Salam Barakallah.
  • Okey mungkin pos aku kali ini tidaklah terlalu chantek macam biasa cuma kali ini aku terasa teringi lak nak meng-post bende baru kat blog bsal dah lama dah aku tal post kan. agak dalam 3 minggu lebih dah kot. so aku sangat rindu mengeblog,, dan juga men-re-blog kat tumblr.
  • So,, sekarang aku kat Melaka,, sedang menyambung pelajaran aku dalam bidang Pengurusan Landskap. Okey,, aku memang tak sangka yang aku boleh sambung blja,, sebab pe,, sebab aku sendiri pun tak pernah terpikir nak sambung study. haha,, lagi-lagi pulak kat kolej,, tapi dah rezeki ak nak buat ape kan,, mungkin ini yang terbaik untuk masa depan aku mungkin.
  • Sekarang aku on9 kat cc,, so xder la tandatangan dan mende bunga-bunga sal aku on9 pon bukan guna lappy aku. tapi jaan risau,, aku der cocok pendrive and contains lot of picture masa aku dok hangout ngan dak bilik kat Kota Melaka. Oh yeaaaah!!!!!!
  • so,, aku upload picture nie and so harap-haraplah aku ley post ag dalam masa terdekat sal aku sangat rindukan zaman gemilang aku ber-blog. Chill haa,! and tak lupa,, abg Kimi,, I luv youu,,!!! tak lupa pada skandal aku,, abg Chamakh,, abg van persie and paling aku cinta,, abg Samir Nasri,, awwww,,! *bibi tamo jeles haaa,,! ;)