Link Exchange disini

Sunday, July 18, 2010

new ,! new ,! new ,!

salam ,,

lama da x update my blog nie ,, hehehehe ,,, sangat buzy pd 2 - 3 minggu nie ,,, all jobs need me 2 settle it ,, wooohh ,, tired ouh ,! hehehehehe ,,
well ,, if i hav any time yg terluang ,, insyaAllah i will upload new & new & neweeeeest ting in my life keyh ,,! daaaa ,,! =]

Friday, July 2, 2010

oh Ana Raffali ,,!!

oke ,, kali nie i nak shre dis sweet song ngan korang semua ,,, i ske lagu nie and ditambahkan pula dengan lyric nya sangat best ,,



Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

* Enjoy kan dengar lagu nie ,, slow jer ,, xcually i mmg peminat Ana Raffali ,, dr sejak die baru knlkan voice die sampailah sekarang i masih gilakan music die yg unik tu ,, almost 2 years i guest ,,,



Hujan Bunga di Kuala Lumpur - Ana Raffali

Ramalan kaji cuaca kata
aku kan jatuh cinta
tapi tak pula beritahu dengan siapa.
Lalu hari ini ku berlari
mencari-cari
si dia yang bakal
miliki hati ini.

Mungkin dia ada disitu,
tersenyum padaku,
namun malu-malu.

Hujan bunga di Kuala Lumpur
kini sudah tiada masa
untuk mencari payung
berteduh kita bawah surat khabar
lalu terbaca berita kata
hujan ini tak akan reda.

Ikut rasa ingin sahaja
aku hampirinya
tapi ku takut apa pula kata semua.
Bukan senang untuk
ku meluangkan masa ini
sekadar peluang mengisi
ruang kosong hati.

Mungkin dia ada disitu,
tersenyum padaku,
namun malu-malu.

Hujan bunga di Kuala Lumpur
kini sudah tiada masa
untuk mencari payung
berteduh kita bawah surat khabar
lalu terbaca berita kata
hujan ini tak akan reda

* hehe ,, bes an lagu die ,, hee ,,! gile kentang minat kat voice minah die ,, dala suke pky bj kurung ,,, awww ,, susa nk cr gul like dis zaman skrg ,, i love u Ana Raffali ,!

* Sangat Gilakan Voice Awak ,,!

sayang ,,! mane syg nie ,,??



aha ,, statement ats tu saje je bikin gempak ,, haha ,, oke ,, oke ,, now im serious k ,,
hari yang sangat gembira sbb kakak i ( yong laa ) sangat baik hati lagi mulia membelanja i one of my fav bag taw ,,! ala - ala vintage skit dis bag taw ,, dats y i sangat gembira sampai i kemas rumah & sanggup cuci pinggan tengah - tengah malam ,, haha ,,! tanxs ye yong ,, syg anda ,,!

* beg ala - ala vintage from Loewe

mlm nie i xdapat nak temankan my hubby tgk bola sebab umah i x amik package super sport ,, so soe syg sbb miss all da moment utk sokong brazil ,, tp syg mst sdh sbb brazil kalah pada netherland ,, u jgn sedih syg ,, robin van persie kan netherland ,, hehehe ,,, muack ,,!
nanti kte tgk spain vs paraguay plak ye syg ,, muah ,,! kali ni mst spain yang menang ,,!
jgn sedih - sedih taw ,,! luv u like gila potato taw ,,!

* Ahmad Hakimi Othman ,, sayang sgt kat awk ,,!


beg ,! beg ,! beg ,!


hehehe ,, laohaa ,,
oke ,, oke ,, one of my big interest is BAG ,,! for now bag yang paling mahal i pnh bli is SEMBONIA in price RM166 ,, huuhh ,, hbs duet biasiswa i kat bags & shoe & heels & clothes & byk ag ,,
ok,, today i nak share some of bags yg i minat keyh ,,

* Loewe Bucket ,, Gile minat dis bag ,, lame i cr taw
,,! now i da jumpe , i nak bli xkira apa pon yang terjadi ,, dis bag will be mine ,,!

* oke , dis is my SEMBONIA sling bag ,, syg sgt kat beg nie ,, huuu ,,,

ok,, nati i upload pix heels yg i ader ,, mosly from vincci ,, i msh lg konpius nk plh kst apa yang sesuai untuk hari konvokesyen nanti ,, Nose ke ,, Vincci ker ,, Chadstone ke ,, balalaca ker ,, umph ,,! smua cantik - cantik taw ,,! pening kepala i nak plh yang mana ,,!
btw ,, i bukan la owg yg berada nak bli brg dr Guess ,, Esprit & sekeluarga dengannya ,, but i will try 2 choose da best ,,, maneader org yang bli barang yang xtahan lame ,, smua org nak pky yang da best ryte ,,?? hehehe ,, so for dis tyme ,, ni je yang i mammpu ,, but ble i da kje nanti ,, mybe i pky yg upgrade skit kot ,, hehehe ,,,
btw ,, my cayang pon minat stuff from Nike ,, Renoma ,, Adidas ,, but i saje je blikn di bju fron Pdi ,, padahal i yang minat Padini ,, hehehe ,, soe syg ,, MUWAH ,,!

Thursday, July 1, 2010

oh Aina Zahra ,,!


haiii ,,! oke , oke ,, btw ,, name kat ats 2 name anak buah i ,, cute kan name die ??
hehehehe ,, harini aina dtg umah i ,, da seminggu moksu xjumpe aina ,, ase cam wind sgt2 ,,
and pada 29hb Jun yg lepas aina bawu je masuk umo setahun ,, how cute she is ,,, n i bagi die a nice pink headband & a pair of hair clip ,,! kiut taw ,,!

* nie pix Aina Zahra masa die keci
k - kecik dulu ,,! CUTE ,,!

huhuuu ,, DEMAM ,,,! i hate fever ,,! sbb klo fever mst skt tekak & selesema ,, benci ,!!
mlm td i dala kne tdo bantal tegak ,, kalo x susah nak bernafas ,, I Hate FEVER ,,!
huhuhu ,, nasib bek Ahmad Hakimi ade smlm ,, temankan i tdo ,, kalo x ,, huuu ,, i nanges la sorg-sorg layan sakit nie ,, huuuu ,, tanxs darl ,, LOVE U HUNNY ,,!
Pagi nie pon i bangun2 tido je tekak i da rase mcm jalan tar jer ,,, uhhh ,,! i hate it soo much ,,!
nasib baik Aina Zahra datang ,, hilang sikit sakit i sbb leka men ngan Aina ,, she's cute ,, jus like me ,,! ( poyo jer =] )

* muke bajet padahal ngah demam nih ,,! huhuuuu ,,!

Oh Durian ,,! I like ,,!

hahaha,,, sal title 2 pon maybe u all da ley taw kan ,, haha,, i ate a lot of durian today .... hehehe ,,
Ahmad Hakimi sangat marah & wisau sbb i makan durian but masa tu jgk i was having a fever ,, hehe ,,
jgn risau dear ,, im never gonna leave u syg ,,
mak balik dari rmh moyang & bawak 3 biji durian , 2 of them were bitten by " Cik Squirrel " ,,,
umph ,, jahat tw makan durian saya ,,!
n becouse of " Mr Durian " ,, i tdo dr pkol 1 sampai pkol 3.30 ,, hahahaha ,,, n suhu badan pun naik ,, uhh ,, im sory syg sbb xdengar ckp syg psl jgn mamam durian kalo demam ,, tp mang xleh tahan tgk durian 2 ,, sori syg ,, =]

hehehe ,, oke ,, nati ader ms i update ag ,,, i sangat sygkan u Ahmad Hakimi ,, huuuuu ,,,

* MISH u LIKE CRAZY sygggg ,,,!!!