Link Exchange disini

Friday, October 22, 2010

=(


now I memang Tengah MERAJUK .!

OKEY ,!

xoxo. =[

Thursday, October 21, 2010

Sunday, October 17, 2010

Baby Ilysm~ =D

Salam...

Baby I Love You
1st Lady

Baby I love you and I'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we made can never be erased
And I promise you that you will never be replaced (2x)

I love you ,yes I do
I'll be with you as long as you want me to
Until(until) the end(the end) of time(of time)

From the day I met you I knew we'd be together
And now I know I wanna be with you forever
I wanna marry you and I wanna have your kids
nothing could ever compare to the feeling of your kisses

I can say im truly happy till this day
You make me thank god that I live my life everyday
There's never been a doubt in my mind
That I regret ever having you by my side

But if the day comes that I have to let you go
I think there's somthin' I should probably let you know
I enjoyed everyday that I spend with you
And I will miss you cuz I'm happy that I had you at all

Baby i love you and I'll never let you go
But if I have to boy I think that you should know
All the love we made can never be erased
And I promise you that you will never be replaced (2X)

I love you ohh yes I do
I'll be with you as long as you want me to
Until(untill) the end(the end) of time....




xoxo =]



Friday, October 15, 2010

Jealousy. =[

Salam.

Am I jealous of HIM ???
hurmmmm....

tamo tamo jeles ,!
=[


xoxo -.-


Oh Jumaat. =]

Salam..

Macam biase,, i di kejutkan subuh pada 6.30 pagi dan terkial-kial lah hamba Allah nie bangun subuh sambil mata pejam-pejam pegi tandas amik wudhuk,,, kadang-kadang masa jalan 2 bole lagi mimpi indah,, hahaha. pas solat dan berdoa syukur pada-Nya i pon terus naik katil dan sambung mimpi indah bersama bantal busyuk kaler pink tuh. hehe.

Hahaha,, itulah hari-hari,, i suke sambung tdow walaupun xmanis sebenarnyer anak dara buat mcm tuh tapi i sangat bosan kat umah. Haish~
Selain dari mengadap lappy / television kat umah,, i suke duk main ngan kura-kura gay i tuh,, nme dye kiki n mimi. haha [ KIKIMIMI = KInahkiMI ] pandai i cari name yang link ngan name kitorang kan. gagagagaga~

Haaaa,, nak buat cite sebenarnye i cuma nak gtaw yang tadi i dok belek - belek la blog brader nie. ala,, brader yang ske lukis katun bulat-bulat yang korang suke ngat share video dye kat facebook tuh. haaa,, blog abg tu laa... gagagaga. niat di hati nak share dye punya katun kiut miut tuh tapi brader nie dah xkasi pulak,, terbatal lah niat nak share. xpe, dye kate ley share cuma kene mintak kat dye,, pe ag,, tangan i pun lantas dan pantas menaip kat brader tu punya chatbox. hahahaha,, hope kasi lah saya share buat tatapan diri sendiri kat blog nie. hehehe.

Then i search punya search i terpikir pulak nak g kat page brader nie kat facebook.
Nah ,, i berjaya jugak dapatkan beberapa katun brader nie walaupun xder cerita disebaliknya,, namun i cukup berpuas hati. =] ( senyuman yang sangat lebar. )

Untuk awak taw. =]


Then,, i terjumpe quote nie kat page brader 2,, hehe,, klaka tp sweet sebenarnye,, fahamilah makna yang tersrat disebalik Quote 2. Enjoy it ,!


xoxo =]

Thursday, October 14, 2010

Sangat sukakan Ayat ini. =]


Salam...

" Cinta sepatutnya menjadikan manusia lebih bertenaga , kuat dan bermotivasi sepenuhnya " dan " Berkahwin bermakna kesetiaan hati menerima seseorang untuk saling berkasih sayang. "

Cinta dalam Islam itu adalah sesuatu yang suci. Ianya dibentuk melalui ikatan perkahwinan yang sah disisi agama. Demikianlah cinta yng diredhai Allah. =]

Semoga ikatan cinta kita berkekalan hingga ke ikatan perkahwinan dan Diredhai-Nya.
Amin.

xoxo =]

Wednesday, October 13, 2010

Ahmad Hakimi Othman ♥ saya janji akan jadi yang solehah pada awak.



Salam

" Aku menyintaimu kerana Agama yang ada padamu,
Jika kau hilangkan Agama dalam dirimu, maka Hilanglah Cintaku Padamu. "
( Imam Nawawi )

Renung-Renungkan ,, =]

xoxo =]

Monday, October 11, 2010

Superb Delicious ,!

Salam.

Dear Blog,, i am very addicted to these,, vintage style. So Gorgeous ,,!

The nice polka dress

With sweet pink Gypsy Shawl

Lovely Vintage bag


Adidas Original Women Honey Ballerina

Adidas Shoe Mijin Slip On

Which one is suitable? Or should I buy heels?

xoxo =]

This song is Dedicate to my Sayang. =]

Salam

Señor Happy - How Many Ways


How many ways to say I love you?
How many ways to show you how much I care?
With you by my side, there is no denying it

Sun in your face is how I see you
Maybe make me feel warm when it's cold outside
Should I run and hide,
Then there's no denying

You as a young girl, want it it's true
You do it for me, I do it for you
We're taking nothing and turning it into something
I just wait for me and you

You as a young girl, want it it's true
You do it for me, I do it for you
We're taking nothing and turning it into something
I just wait for me and you

That just waits for me and you

And that just waits for me and you

I can't wait for me and you


I love You So Much Syg!

xoxo =]

Saturday, October 9, 2010

Abie Gonna Wear this,!

salam,,

x kire ,,! stat malam nie i nekad nak keje and cari dwet untuk belikan abie ini ,! chayok,chayok,,!


Gud Luck Syakinah ,,! Kali nie bersungguh-sungguh taw ,,!

xoxo =]

Akanku Berikan Pada Nya,,,,

Salam..

eeee,,,, Geram lah tgk mende nie,, ! cutee,,!!!!! my kiddo must have this,, xkisahlah pehabes brape,, mummy gonna make sure u'll gonna have this my dear.!


so sweet kan? mummy gonna make sure my kiddo will have this. InsyaAllah. =]

xoxo =]