Link Exchange disini

Friday, February 25, 2011

;)

Salam Barakallah.
  • Thanks bibi,, for this emmuah emmuah desktop printscreen, terharu... T__T

xoxo ;)




Thursday, February 24, 2011

Post gedix,!

Salam Barakallah.
  • Okay,, gud morning! Semoga hari ini memberi seribu erti pada korang,, n pada diri ai jugak. hikhik.
  • Actually ai sajer jer nak wat post gedik nie,, bukan pe,, bosan.... ;)
  • Semalam ader skype ngan abg kimi,, ( weeewiiit!! ) hehehehe,, so screenshot pic gdik kitowang,, ade banyak tp semua dah ilang mana tah,, ayooo~~~ rugi,rugi.
  • And kat sini ade gambar profile fesbuk kitorang yang ai buat kasik cantik blaka,, tak tau la kalau you all rase biase jer,, tapi bagi ai,, sangat cantik,! and ikhas ai buat untuk you abg kimi,! emmuah! luv u lah syg,,! ;)


xoxo ;)




Hai,, lama tak update kan? ;)

Salam Barakallah.
  • Halo,Halo,Halo,,, ngeee,, sekarang aku sedang bercuti ataw bahasa kasarnyer "ponteng kelas" hikhik. okay,, kenapa ya? Sebab tadi aku baru jer pegi interview dengan Risda, fewww,, hope that this time thing will come true.
  • Lama gle kot aku tak update blog and Tumblr aku,, xder masa kot,, study,study and study,, that the most important now, tak der yang lebih penting dari belajar dan belajar. Tapi dalam hati meronta-ronta untuk bekerja,, tapi,, rezeki di tangan tuhan, God noe what He planned for us, we as a khalifah, should praise alot to Allah s.w.t, as a human, I'll try my best to change, from a hot tempered person to more soft and cool person, may Allah bless my spirit. Amin. ;)
  • Hubungan aku ngan kimi,, nothing change,, cuma its getting hotter and hotted,! "Semakin hari semakin sayang,!" I praise alot to Allah,, for meeting me with a very very very good man. He change me alot taw,, our relationship pon is almost a year,! wow,, sape sangka kami dah dekat setahun? me? im not expecting it,, but i pray alot,, hope that our relationship will always success, Amin. ;)
  • Hey hey,, perasan tak lagu dah tukar, from Bruno Mars to Maher Zain. 1st time dengar lagu InsyaAllah in malay version,, terus jatuh cinta. (awwww!! ) tapi ai still in love with you lah abg Samir Nasri,, hehehe. *bibi,, luv u more than i love samir nasri n bruno mars haa,, ;)
  • So,, sebab ai sayang you,, ai upload pic you men bola taw, ai upload yg ai suke je,, yang ader "miss miss" ai taknak upload,, nanti ai jeles,, hehehe. ;)
  • Then,, ai nak upload jugak pic ai g i-city dlu,, alah,, da lame dah,, tapi rasa mcm tak puas taw kalo tak upload,, so,, jum jum nenok,,, ;)

During this, Ahmad Hakimi's finger was hurt,, poor syg,, ;(

  • Well then,, ai pon dah nantok,, so,, gudnyte peeps!! ;)
Xoxo ;)




Wednesday, February 9, 2011

Salam Barakallah