Link Exchange disini

Thursday, March 17, 2011

Wednesday, March 16, 2011

Bulan Hijrah Kami

Salam Barakallah.



Xoxo ^_^




Lagu Cinta Untukmu. ;)

Salam Barakallah
  • hai hai hai,!
  • ai nie name jer cuti,, tapi xsempat sempat jugak nak update blog ai nie,, huh,! *xcually ai bnyak makan dan tido jer,, ;)
  • ai nak share kat engkawan dis lyric and lagu tuh korang boleh la dengar kat blog nie yang ai dah tukar. Xcually lagu nie lirik adelah sangat simple,! but bagi peminat sastra mcm ai nie(*perasan,!) liriknye mempunyai banyak makna yang tersirat.
Lirik Lagu OST Hikayat Merong Mahawangsa
Sedetik Lebih by Anuar Zain

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu..

  • best kan? ^_^
  • Lagu nie untuk awak taw Ahmad Hakimi. Saya akan terus mencintai awak selamanya. ;)

Xoxo ^_^




Saturday, March 12, 2011

Salam Barakallah.
  • Harini hujan hujan jer kat kampung. yerp,, ai sekarang kat kampung,, hikhik. cuti mid sem memang sangat SERONOK lagi-lagi dapat rasa masakan sepesel dari mak saya. ;) sayang lebey la kat mak. ;)
  • okay,, cuti memang la cuti,, tapi,, dah memang tradisi kalo cuti mid sem jer,, lectre memang suke SEKSA student dye ngan post kje yang melambak-lambak. okay,, ai memang sayang you lebey la lectre2.
  • okay,, semalam adelah befday ai yang ke-21,! wah,, ai da tue la kawan-kawan,, dah duk umo alaf 21 dah,, so,, matang-matangkanlah diri tu yer cik kinah.
  • Sejak menjak nie entah kenapa diri nie selalu rasa bersalah. bersalah dengan diri sendiri. ade ketidakpuasan didalam diri ini yang menganggu fikiran ai nie. Kadang-kadang rasa macam susah sangat diri nie nak lepas dari memikirkan pekara tuh. Mungkin nak masuk umur baru nie,, Allah mahu menjadikan diri ini lebih matang an teruskan memandang kehadapan,, dan tinggalkan yang silam. Tapi bak kata orang,, pengalaman mengajar kita erti kehidupan,, ya,, ai setuju dengan pekara itu,, ai sedar akan pengalaman silam itu banyak mengajar dan mematangkan diri ai ini,, terima kasih Allah,, kerana memberi hambamu ini peluang,, dan ai berasa beruntung sangat kerana di kurniakan seorang teman yang sentiasa memberi semangat kepada hambamu ini,, Thanks syg,, may God bless you. ;)
  • So,, seperti yang ai der cakap tadi,, ai nak ucapkan tenkiu sangat-sangat kat yong yang bagi adiah yang tak ternilai nie,, Nokia C6 kini menjadi milikku,, yesss! kina janji belaja rajin-rajin taw yong,! and bila dah jadi pegawai nanti,,kina belanja yong yang lagi mahal ya? luv u sangat2. ;) Kat bawah nie la pic sayang ai yang baru. hehe,, hari-hari dating ngan dye taw. ;)
  • Ai der mohon kerja,, doakan ai dapat interbiu ngan dorang,, ai kalo bole nak kje sangat-sangat,, melenkan ai dah berusaha tapi tak dapat,, bawu la ai akan terima kenyataan yang takdir ai ialah meneruskan pelajaran ai and try pulak dapat pointer cambest so ai bole sambung degree ngan syg ai. Amin. pun walaubagaimana,, ai still lagi mmohon sambung blaja kat upu,, wah wah,, mane satu ai nak nie? pening-pening.
  • Ish,, dala Rsenal kalah. ish,, ai xtaw la nk kata pa dah,, geram sangat!
  • dala,, nak out dlu, bye2. ;(

xoxo ;(




Sunday, March 6, 2011

hola!

Salam Barakallah
  • Hola Hola,! harinie aku dapat ler online gne wireless kolej yang macam chipsmore nie,, hehehe. Berdating dengan lsbian lesbian aku,, kak umi and wani cicak. hehehehe. ( soriee wanie,!!!)
  • Bosan,! tuh jela satu pekara yang buat ak rase cambest jer bile duduk kat wakaf nie sambil kene angin sepoi-sepoi. hehehe,,
  • ok,, nie jela pos tegedik kot,, saje jer bosan2, so ak post le mende yang tak der kene mengene nie. hihihi. ;)
  • haaa lagi satu,,, padan muke MU kalah semalam,, kalah dengan Liverpool plak tuh,, haha,, terbaik wok,! tulah akibat kalo refree yang berat sebelah dari MU tuh yang memyebabkan kkalahan Arsenal kemarin,, haaa,, padan muke,! hahahaha (gelak jahat gile babeng r,!)
  • Dala,, cukup la merepek nie, okay,,, emuah,! sayang abg Van Persie,, sian abg Van Persie injured,,, sooo sad... ;(
  • Abg kimi,, i still mad at you taw,!
xoxo ;)