Link Exchange disini

Thursday, February 24, 2011

Post gedix,!

Salam Barakallah.
  • Okay,, gud morning! Semoga hari ini memberi seribu erti pada korang,, n pada diri ai jugak. hikhik.
  • Actually ai sajer jer nak wat post gedik nie,, bukan pe,, bosan.... ;)
  • Semalam ader skype ngan abg kimi,, ( weeewiiit!! ) hehehehe,, so screenshot pic gdik kitowang,, ade banyak tp semua dah ilang mana tah,, ayooo~~~ rugi,rugi.
  • And kat sini ade gambar profile fesbuk kitorang yang ai buat kasik cantik blaka,, tak tau la kalau you all rase biase jer,, tapi bagi ai,, sangat cantik,! and ikhas ai buat untuk you abg kimi,! emmuah! luv u lah syg,,! ;)


xoxo ;)




No comments:

Post a Comment