Link Exchange disini

Wednesday, June 30, 2010

ilysm ahmad hakimi ,,! ♥♥♥

oh,, knp mlm nie sy sangat rindukan hakimi? myb i sangat fikirkan diri die kot ,,,
btw, i nak dedicate dis song to ahmad hakimi, want him to noe how much i need him ,, love him ,,,

yang terindah - dakmie


Semenjak kau hadir dalam hidupku

Tiada lagi keresahan

Kau mengetuk pintu hatiku

Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta

Kau yang memberi rasa

Kau yang ilhamkan bahagia

Hingga aku terasa indah

Maaf jika ku tidak sempurna

Tika bahagia mula menjelma

Bila keyakinan datang merasa

Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu

Merindui dirimu

Memiliki dirimu

Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta

Kau yang memberi rasa

Kau yang ilhamkan bahagia

Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta

Hingga aku rasa indah

* sweet kan ? mcm candy jer ,, wat can i say bout my love story ? its jus like a love story by taylor swift ,, he is just sweet like candy ,, bak kate cristina agulera " Candy Man " ,, huuu ,,, windunye saya kat AHMAD HAKIMI ,,! love u syg ,,!


No comments:

Post a Comment