Link Exchange disini

Friday, July 2, 2010

sayang ,,! mane syg nie ,,??



aha ,, statement ats tu saje je bikin gempak ,, haha ,, oke ,, oke ,, now im serious k ,,
hari yang sangat gembira sbb kakak i ( yong laa ) sangat baik hati lagi mulia membelanja i one of my fav bag taw ,,! ala - ala vintage skit dis bag taw ,, dats y i sangat gembira sampai i kemas rumah & sanggup cuci pinggan tengah - tengah malam ,, haha ,,! tanxs ye yong ,, syg anda ,,!

* beg ala - ala vintage from Loewe

mlm nie i xdapat nak temankan my hubby tgk bola sebab umah i x amik package super sport ,, so soe syg sbb miss all da moment utk sokong brazil ,, tp syg mst sdh sbb brazil kalah pada netherland ,, u jgn sedih syg ,, robin van persie kan netherland ,, hehehe ,,, muack ,,!
nanti kte tgk spain vs paraguay plak ye syg ,, muah ,,! kali ni mst spain yang menang ,,!
jgn sedih - sedih taw ,,! luv u like gila potato taw ,,!

* Ahmad Hakimi Othman ,, sayang sgt kat awk ,,!


No comments:

Post a Comment