Link Exchange disini

Friday, July 2, 2010

beg ,! beg ,! beg ,!


hehehe ,, laohaa ,,
oke ,, oke ,, one of my big interest is BAG ,,! for now bag yang paling mahal i pnh bli is SEMBONIA in price RM166 ,, huuhh ,, hbs duet biasiswa i kat bags & shoe & heels & clothes & byk ag ,,
ok,, today i nak share some of bags yg i minat keyh ,,

* Loewe Bucket ,, Gile minat dis bag ,, lame i cr taw
,,! now i da jumpe , i nak bli xkira apa pon yang terjadi ,, dis bag will be mine ,,!

* oke , dis is my SEMBONIA sling bag ,, syg sgt kat beg nie ,, huuu ,,,

ok,, nati i upload pix heels yg i ader ,, mosly from vincci ,, i msh lg konpius nk plh kst apa yang sesuai untuk hari konvokesyen nanti ,, Nose ke ,, Vincci ker ,, Chadstone ke ,, balalaca ker ,, umph ,,! smua cantik - cantik taw ,,! pening kepala i nak plh yang mana ,,!
btw ,, i bukan la owg yg berada nak bli brg dr Guess ,, Esprit & sekeluarga dengannya ,, but i will try 2 choose da best ,,, maneader org yang bli barang yang xtahan lame ,, smua org nak pky yang da best ryte ,,?? hehehe ,, so for dis tyme ,, ni je yang i mammpu ,, but ble i da kje nanti ,, mybe i pky yg upgrade skit kot ,, hehehe ,,,
btw ,, my cayang pon minat stuff from Nike ,, Renoma ,, Adidas ,, but i saje je blikn di bju fron Pdi ,, padahal i yang minat Padini ,, hehehe ,, soe syg ,, MUWAH ,,!

1 comment:

Jαnnαhツ said...

chantik u punyer sembonia tu.

Post a Comment