Link Exchange disini

Saturday, March 12, 2011

Salam Barakallah.
  • Harini hujan hujan jer kat kampung. yerp,, ai sekarang kat kampung,, hikhik. cuti mid sem memang sangat SERONOK lagi-lagi dapat rasa masakan sepesel dari mak saya. ;) sayang lebey la kat mak. ;)
  • okay,, cuti memang la cuti,, tapi,, dah memang tradisi kalo cuti mid sem jer,, lectre memang suke SEKSA student dye ngan post kje yang melambak-lambak. okay,, ai memang sayang you lebey la lectre2.
  • okay,, semalam adelah befday ai yang ke-21,! wah,, ai da tue la kawan-kawan,, dah duk umo alaf 21 dah,, so,, matang-matangkanlah diri tu yer cik kinah.
  • Sejak menjak nie entah kenapa diri nie selalu rasa bersalah. bersalah dengan diri sendiri. ade ketidakpuasan didalam diri ini yang menganggu fikiran ai nie. Kadang-kadang rasa macam susah sangat diri nie nak lepas dari memikirkan pekara tuh. Mungkin nak masuk umur baru nie,, Allah mahu menjadikan diri ini lebih matang an teruskan memandang kehadapan,, dan tinggalkan yang silam. Tapi bak kata orang,, pengalaman mengajar kita erti kehidupan,, ya,, ai setuju dengan pekara itu,, ai sedar akan pengalaman silam itu banyak mengajar dan mematangkan diri ai ini,, terima kasih Allah,, kerana memberi hambamu ini peluang,, dan ai berasa beruntung sangat kerana di kurniakan seorang teman yang sentiasa memberi semangat kepada hambamu ini,, Thanks syg,, may God bless you. ;)
  • So,, seperti yang ai der cakap tadi,, ai nak ucapkan tenkiu sangat-sangat kat yong yang bagi adiah yang tak ternilai nie,, Nokia C6 kini menjadi milikku,, yesss! kina janji belaja rajin-rajin taw yong,! and bila dah jadi pegawai nanti,,kina belanja yong yang lagi mahal ya? luv u sangat2. ;) Kat bawah nie la pic sayang ai yang baru. hehe,, hari-hari dating ngan dye taw. ;)
  • Ai der mohon kerja,, doakan ai dapat interbiu ngan dorang,, ai kalo bole nak kje sangat-sangat,, melenkan ai dah berusaha tapi tak dapat,, bawu la ai akan terima kenyataan yang takdir ai ialah meneruskan pelajaran ai and try pulak dapat pointer cambest so ai bole sambung degree ngan syg ai. Amin. pun walaubagaimana,, ai still lagi mmohon sambung blaja kat upu,, wah wah,, mane satu ai nak nie? pening-pening.
  • Ish,, dala Rsenal kalah. ish,, ai xtaw la nk kata pa dah,, geram sangat!
  • dala,, nak out dlu, bye2. ;(

xoxo ;(




No comments:

Post a Comment