Link Exchange disini

Wednesday, March 16, 2011

Lagu Cinta Untukmu. ;)

Salam Barakallah
  • hai hai hai,!
  • ai nie name jer cuti,, tapi xsempat sempat jugak nak update blog ai nie,, huh,! *xcually ai bnyak makan dan tido jer,, ;)
  • ai nak share kat engkawan dis lyric and lagu tuh korang boleh la dengar kat blog nie yang ai dah tukar. Xcually lagu nie lirik adelah sangat simple,! but bagi peminat sastra mcm ai nie(*perasan,!) liriknye mempunyai banyak makna yang tersirat.
Lirik Lagu OST Hikayat Merong Mahawangsa
Sedetik Lebih by Anuar Zain

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu..

  • best kan? ^_^
  • Lagu nie untuk awak taw Ahmad Hakimi. Saya akan terus mencintai awak selamanya. ;)

Xoxo ^_^




No comments:

Post a Comment