Link Exchange disini

Friday, October 15, 2010

Oh Jumaat. =]

Salam..

Macam biase,, i di kejutkan subuh pada 6.30 pagi dan terkial-kial lah hamba Allah nie bangun subuh sambil mata pejam-pejam pegi tandas amik wudhuk,,, kadang-kadang masa jalan 2 bole lagi mimpi indah,, hahaha. pas solat dan berdoa syukur pada-Nya i pon terus naik katil dan sambung mimpi indah bersama bantal busyuk kaler pink tuh. hehe.

Hahaha,, itulah hari-hari,, i suke sambung tdow walaupun xmanis sebenarnyer anak dara buat mcm tuh tapi i sangat bosan kat umah. Haish~
Selain dari mengadap lappy / television kat umah,, i suke duk main ngan kura-kura gay i tuh,, nme dye kiki n mimi. haha [ KIKIMIMI = KInahkiMI ] pandai i cari name yang link ngan name kitorang kan. gagagagaga~

Haaaa,, nak buat cite sebenarnye i cuma nak gtaw yang tadi i dok belek - belek la blog brader nie. ala,, brader yang ske lukis katun bulat-bulat yang korang suke ngat share video dye kat facebook tuh. haaa,, blog abg tu laa... gagagaga. niat di hati nak share dye punya katun kiut miut tuh tapi brader nie dah xkasi pulak,, terbatal lah niat nak share. xpe, dye kate ley share cuma kene mintak kat dye,, pe ag,, tangan i pun lantas dan pantas menaip kat brader tu punya chatbox. hahahaha,, hope kasi lah saya share buat tatapan diri sendiri kat blog nie. hehehe.

Then i search punya search i terpikir pulak nak g kat page brader nie kat facebook.
Nah ,, i berjaya jugak dapatkan beberapa katun brader nie walaupun xder cerita disebaliknya,, namun i cukup berpuas hati. =] ( senyuman yang sangat lebar. )

Untuk awak taw. =]


Then,, i terjumpe quote nie kat page brader 2,, hehe,, klaka tp sweet sebenarnye,, fahamilah makna yang tersrat disebalik Quote 2. Enjoy it ,!


xoxo =]

No comments:

Post a Comment