Link Exchange disini

Saturday, October 9, 2010

ARSENAL

Salam..

sangat bosan laa harinie,, but tibe-tibe i rasa macam nak menulis pulak kat blog nie. hurm,, aritu i saje belek-belek nak tengok stuff untuk befday abi yang akan mendatang nie,, then i saw this Gorgeous Nike Arsenal Messenger Bag. Ya Allah,, gorgeous memang terhingga lah. tp i ngan abi pnh da tgk bag nie kat nike store,, harga bole tahan,, its costing about RM200++ jugak laa,, haish,, nie yang xsabar nak keje nie.. hehe.

Then, i search lagi, hurm,, some stuff like sandal plak,, then i saw this luvly sandal,, Abg angkat i cakap,, xsemestinye lelaki akan nampak 'cool' kalau dorg hangout dengan kasut,, sometimes lagi 'cool' kalau dorg just hangout with sandal/sliper. kan? soo,, memandangkan abie luvs sandal more than shoes,, so i rasa sandal nie mesti fit dengan bag 2,, OMG ,, must buy this for him,, hope dapat keje dalam masa yang terdekat nie,, can't wait to celebrate his birthday,, must b gorgeous ryte? memang nampak macam 100% Arsenal big fan if he wears Arsenal jersey/kit, glamorous red Arsenal bag and that cute sandal,, must have this for him. eee,, nak keje,, nak keje,,,,


Nike Arsenal Messenger Bag =]

Nike Shoe Benassi Swoosh NTS

sambil-sambil tu i belek jugak la stuff untuk gurl,, kinda cute,, tapi xperlukan buat masa ini, yang penting untuk abi, untuk harijadi dye,, hehe,, my abi is getting old,, hehe,,,, hey OLD man,, wanna hug? hehehehe.... Love you sayang.

Ladies Shoulder Bag

Ladies Backpack

Bibi,, law ader rezeki lebey cyg nak jugak jersey mcm abi punya nie.... nak ader no 4 jugak kat blkang... =]



xcually nie la new kit from nike,, yang ader tandatangan Fabregas 2. bole didapati di butik Nike yer... =]


Nie pulak Kit Set untuk bakal anak-anak kite,, hehe,, sayang beli janji bi ajar anak-anak maen bola,, tapi tamo sampai Capek taw,, hehehe =]

Nanti bilik dye kite touch up gne langsir macamnie pulak,, hehehehe....


InsyaAllah kalau termakbul impian untuk pakai Iphone,, blakang dye sayang pakai yang ini ea? hehehehe =]

Hehehe,, Kami Keluarga Arsenal kan?

xoxo =]

No comments:

Post a Comment