Link Exchange disini

Monday, October 4, 2010

Excited ,!

Salam...

hari nie i sangat excited bile salah sorang rakan IP i telah memberitahu kepada i yang keputusan untuk temuduga risda akan diumumkan pada hujung bulan nie ,, yey,! i sangat excited nak taw result dye,, harap-harap i salah sorang dr yang berjaya dalam temuduga tuh. AMIN.

Hurm ,, harini i telah megupload pic-pic shawl yang i nak jual. sooo,, u all bole tgk shawl i di Facebook Page i di alamat ini :
Hope korang suke ngan shawl i nie,, all homemade and im proud of my hand yang menjahit beads serta butang pada shawl2 tersebut. hehehehe.

Hurm,, i da gtaw an pe yang i nak sangat2 beli kalau i berjaya dapat kerja ngan Risda an,, ta kisah la ngan Risda ker, Kerani kat Jabatan Pertanian ker, yang penting diss thing will be mine,,,, so,, dis is the complete list mengikut kepentingan. hope u all xpk yang i nie sangat boros ke ape but really want those stuff. buwat abie,, soe kalo syg bowos yer,,, hehehehe. =]

1. nak iPhone 3G 16G 2. hehehe. kalo der rezeki lebey ,, i nak amik iPhone 4G terus. hehehe. Lagi up-to-date kan? hehehe,


2. i nak beli kete. Kete itu ialah Proton Saga ( ofcoz la auto) hahaha,, dis is my biggest dream sebenarnye,, dye jth ke tangga ke-2 sal mende nie mahal. hahahaha



3. i nak dis DSLR camera. it is Nixon DSLR D7000. Function yang sangat lengkap,, even u can edit picture using this camera. OMG,! Must have this,! Kalau u all nak tgk variasi function dye sila tekan link ini :
ngeeeee,,! i ase klo keje 2 tahun da bole dapat da nie,, hehehehe,,,,, syg,, wait ya,, i akan dapatkan u,! emmuuuaah,! ngeeee~

4. Kalo bole i nak der butik on9 sendri. i rasa kalau berbekalkan RM500 i bole da bukak butik on9 i dengan maju dan gahnye. waaa,, seronoknyer kalau i dapat bukak butik sendiri an? Syakinah Hakimi Boutique kan? awwwww~
\('_')/

okies,, wat masa nie ini la kot big dream i,, hehehe,, ala,, kalo setakat nak kasut nike and adidas 2 bukan big dream an? itu keingginan sampingan jer tuh. hehehe,,, yang pasti kalo mende-mende sampingan nie plak i nak dr brand-brand yang memang i adore sejak dr sekarng. (means i memang pakai jenama 2 dari sekarang dah). antaranyer:

1. Ofcoz laa Padini , Vincci , Pdi dan se-company dengannye.

2. Sekarang i enjoy ngan beg Sembonia i,, so klo da kwen pon Sembonia tetap dihati. melainkan kalau i da jadi mak datin , i pakai BONIA pulaks. hahahaha.

3. Nike. wat ms nie i bawu ader kst and bag Nike , so no wonder la lau i da kje nanti those in my collection. ngeee~ ( smbil tunjuk gg, hehehe,) tapi i ase xdapat nak compare ngan abie i kot sal dye ag manyak stuff from Nike dr i,, hehehehe.

soo ,, i ase nie je kot i nak taip,, hehehe,, so,, gud nyte,, sweet dream ,, buwat abi,, I Love You sayang,,,,,

xoxo =]

No comments:

Post a Comment