Link Exchange disini

Wednesday, November 3, 2010

ARSENAL.

Salam Barakallah.

Haish,, bagi sape yang peminat arsenal kat luar tuh mesti kecewa kan sebab Cesc Fabregas,, kapten kepada Team Arsenal injured and dye akan miss perlawanan pada hari esok antara Arsenal vs Shakhtar Donetsk. alahai,, baru berape jer game selepas die recover sal kaki dye terseliuh aritu and sekarang injured lagi. Mungkin Arsenal kene mantapkan sikit tentang pemain dorang yang ramai sangat injured sejak menjak nie. Termasuklah Robin van Persie yang xpulih-pulih lagi dari seliuh die tuh. Apatah lagi Ramsey yang injured ( ngeri kot ) and mungkin akan bermain tak lama lagi. woo,, he's still young kan,, sian dye. Thats y i rase Arsenal perlu menjaga pemainnye dari injured. haishh~

siapalah i nie nak komen banyak2 tentang bola apatah lagi tentang Arsenal kan? tapi itulah luahan dr hati i nie,, haaa,, bukan ape,, selalu sangat injured pon xbaik kan? mungkin bukan dr salah pemain namun kalau boleh kita cuba elakkan dr injured memandangkan kite adelah tunggak untuk team 2. kalo infamous yg injured nobody care kan? thank GOD masih ade lagi wilshere, song, nasri, chamakh,, arshavin ( sekarang beliau agak suka berangan ) dan bendtner yang mensemangatkan permainan. haha. i love them. yg len knl sikit2 sal abie xcite sampai abes ag. haha,.


xoxo =]




No comments:

Post a Comment