Link Exchange disini

Saturday, November 6, 2010

Dear AINA ZAHRA yang suka mengusik! =]

Salam Barakallah.

Hahaha,, harinie sangat penat melayan karenah si Aina Zahra. suke sangat mengusik orang. hahaha. Nena arini tidurnya lama sangat,, sebab tulah malam nie dye aktif terlebeh. hahaha,, suweet walaupun air liur dye dok meleleh mau dekat sebaldi sehari.

Disebabkan itu I tertinggalkan Abie terchenta sensorang study. Soe abiee,, sayang dok layan nenot,, aktif sangat dye sekarang nie,, tak menang tangan kalau layan dye. kejap nak dukung, kejap nak lari-lari,, kejap nak maen laptop, kejap nak makan buah mulberry depan rumah, macam-macam ragam si nenot. hahaha. kalo abie kat tempat sayang kot same perasaan ngan syg. hehehe.

haha,, nak gelak pulak tengok style aina tgk High-5 via Youtube kat lappy kecik I.
OWESOME.
budak-budak zaman sekarang lain dari zaman kita-kita dulu bie. baru setahun jagung dah pandai bermain laptop. Even Ajad yang umur baru 3 tahun pon dah pandai tengok Ultramen kat Youtube via Nokia mama dye. chaiiit,, anak-anak I nanti macamane pulak? dalam perut dah pandai dengar music thru earphone? kalo xbagi dye tendang kot. Haishh~~~ can't imagine macamner...


Abie,, remember,, walaupon sayang busy dan tak dapat layan bie,, engat ya sayang tetap sayangkan bie. whatever happens,, im yours,, forever. focus to your final exam. do the best ya.


xoxo =]



No comments:

Post a Comment