Link Exchange disini

Sunday, May 22, 2011

Arsenal again!

Salam Barakallah.
  • okay,, korang sume kan taw yang ak dan encik hakimi mmglah big fan Arsenal,, so memandgkan malam ini adalh malam penutup tirai bagi EPL bagi musim 2010/2011, so its means mlm nie last game bagi arsenal,,includes all the epl team lah sng kate, so,, game between Arsenal vs Fulham,, okay,, aku mang tak harap sangatlah kemenangan Arsenal pada mlm ini memandangkan season nie arsenal sedikit down dari segi leadership,, dari segi defend,, okay, game arsenal sudah cukup cantik,, everytime aku dapat highlight dari maxis about their game,, arsenal always lead the game,, mayb defend yang sedikit down myebabkan arsenal slalu kalah. okay,, mungkin jugak krisis pemain myebabkan kekalahan bagi arsenal pada musim ini. waaah,, aku dah macam juruhebah berita sukan plak kan? hahaha.
  • okay,, habislah musim epl,, masuk pulak musim jualbeli pemain, wah wah,, saat-saat dinantikan oleh encik hakimi,, haha. okay,, mmg syok pon tgk jualbeli nie,, macam tengok jualbeli ikan kat pasar,, haha.
  • so,, malam nie, last game for this season, Arsenal vs Fulham,, jum review their game,
headtohead
04-12-10 ARS 2 - FUL 1
09-05-10 ARS 4 - FUL 0
26-09-09 FUL 0 - ARS 1
28-02-09 ARS 0 - FUL 0
23-08-08 FUL 1 - ARS 0
  • Okay,, harap-harap malam nie ars play the best oaky,, try beat mancity,, dapat tangga no 3 po jadik la. its just enough for arsenal untuk bermain bagi FA cup next season. ;)

xoxo ^_^Y




No comments:

Post a Comment