Link Exchange disini

Tuesday, September 28, 2010

Nak upload Gambar Manyak-Manyak ,!

salam..

hehe,, arini tah knp sangat teringin nak upload picture manyak2 ,, lil bit confused tp xpe,, kite upload manyak2 ehh,, buwat abi yang salu tengok syg punye blog nie ,, I LOVE YOU SOOOOOO MUCH taw ,! =]

pic nie diambil masa ngah buat pojek landskap kat depan dewan makan IPBL. sangat besh sbb lepas tu kami ramai-ramai main hujan. hehehe.. dak-dak kos len xley pon men hujan mcm kitorang kan,, don't be jealous taw ,! hehe... masa nie la kitorang tengok ribut yang sangat kuat,, tapi pengalaman nie la manyak merubah diri i kat unit tu, i noe what friendship suppose to means,, and i really miss everything yang happen kat unit LANDSKAP tu,, how i met my abie , how i get da best friend in the whole world ,, i really do mish u ASHILA , Mek , Faiz , Ajiejie , Kid ... beshnyer. kitorang memancing same-same, makan nagka samesame ,, hahaha ,, sangat susah melupakannya .. ( xcually im crying ryte now.)

* Tolong farah jer? =[

* Tekun blaja sal pengairan , las-las ms cik Rahim tny blur xtaw nak jawab. whos dat pokemon? ME la ,,!

* Abie egt kat sape tu? =]

* Sweet kot?

* Abie ta tolong syg pon taw ,,! majuk la.... =[

* Bersama kumpulan Pengembangan ,, xcually xbape baik awalnya but lastly we did it ,,!

* Its makan-makan tyme ,,! hehehe

* All 29 orang budak landskap yang gila-gila kot?

* Abie tamo terjun,,!

* Masa nie la ribut tuh,, cam best jer masa nie,, hehe

*Akem bajet model spender ,, haha,


* Rajin x i? haha

* Peace , pose , snap,!

* Pnt okies wat keje nie ,!

okies,, nie plak pic kenangan i masa konvokesyen IPSM .. hehehe.. i da graduate ,, tp sijil jela.. pedulikan ,, yg penting i da rs ber-Graduate kan? hehehehe,, xsangka ,, mcm baru semalam jer i masuk IP ,, now im once of thausand graduated student of Agriculture Institute ,, hehehe... but surely im the saddest person kot masa konvo sbb abie i takde masa tu. huhu ,, kalo abie ader kan best? but BIG THANKS to encik HO teng FOOK yang suke ngusik i masa tu,, hehe,, jahat taw ,!

* Kami PENDEK dan MONTEL. fullstop. =]

* Ngeeeee~ i mish u kak wani ,, =[

* Nie la cik Ho Teng Fook. ngeeehahahaa,,! pembuli,!

* YEY,,! kami da graduate,,!

*Nie la awek Ahmad Hakimi ,, hahahaha =]

okies ,, mlm nie i larat upload manyak nie jer,, xlarat da nak upload,, sangat slow mcm cik c-puut jeww.. hehehe,, nanti ader masa i will upload more okeyy,! luv u , luv u abie ,,! =]

xoxo =]

No comments:

Post a Comment