Link Exchange disini

Wednesday, September 22, 2010

Nur Fatin Syakinah...



salam...

hik hik .. name i nur fatin syakinah binti che embi. umo 20 tahun 6 bulan dan 11 hari ... hik hik hik... i milik Ahmad Hakimi othman... i sayangkan dye sesangatnye lah,, hik hik... alaahh ,, ngader,,! hehe,, okies ,, i ader hobi yang sangat unik and i guess ramai juga yang mempunyai hobi yang same macam i nie kan.. okies ,, i suke sangat beli kasut,, xkisahlah mahal ataw murah tapi kalau dah mata nampak sangat catik i akan berusaha untuk mendapatkannya.. fuhhh,,, terrible kan hobi i nie?

List Of Shoes In
My Collection

~Vincci ( faveret taw ,,! )
~Crocodile
~Sembonia ( same colour as my sembonia bags taw ,,! =] )
~Chadstone ( semerah cina stelletto KOT ,, hehe )
~Bata ( abi yang bagi )
~Primavera ( konvo punya pasal. hehe. )
~Nose

hahaha... sangat choosy i nie,,, hehe,, nasib la ahmad hakimi dapat bini cam i,, hihihi....
list kat atas tu xtermasuk kasut / selipar yang i beli ag,, awwww,, sangat choosy la ur wife nie hakimi ,,! hehe

i pon der beberapa beaded stuff yang i beli ,, sangat
cantik taw sebenarnyer beaded stuff nie,, soo old school and totally classic taw ,,! rugi sape yang xsuke kat beads. hehe.
i love you beads,, jum berchenta ,,! hehe =]


* wallet itu dibeli masa i pegi kuching hujung tahun lepas. so shantek kan,, hehe.
* gelang pon same beli kat kuching.
* Gelang ag satu abie yang bagi. maceh taw ,, sangat sweet,, hehe
* 2 helai tudung syria tu dibeli secara online di facebook kak shima. hehe,, yayunk kak shima,, hehe.
\(",)/

okeyyh,, smlm i der masak TOM YAM CAMPUR ala-ala thai ,, so yummy taw,, hehe ,, lagi-lagi mam ngan mee,, my GOD ,, sangat gorgeous taw ,,! hehe...so ,, nie la resepinyer.

TOM YAM CAMPUR ala-ala THAI
( i just bagi bahan tp ukuran ikot i, klo u all msk , u
all ukur sendri-sendri yer. =] )

bahan A
1 biji bawang besar - dipotong dadu
1 biji lobak merah
1 packet bunga jagung
1 packet cendawan
1 biji bunga kobis
beberapa helai daun limau purut
2 biji bawang puteh - diketuk
1 batang serai - diketuk
4 biji cili padi - diketuk ( kalau nak pedas tambah la lagi =] )
1 1/2 sudu cili boh / giling
1 kiub perasa tomyam
3 keping asam
gelugur / asam keping
gula / garam secukup rasa
*boleh tambah air limau nipis kalau
nak lagi sodap ,! =]

bahan B
semangkuk udang
semangkuk sotong
semangkuk ayam - potong kiub dan amik isi jer.

cara-cara masak
  • panaskan air dan masukkan ayam, bawang, kiub perasa tomyam, cili boh dan cili padi.
  • biar sampai air mendidih dan ayam empuk.
  • masukkan lobak merah,kobis bunga,putik jagung dan cendawan. biarkan seketika dan kemudian masukkan udang dan sotong.
  • masukkan daun limau purut, serai dan bawang puteh yang telah diketuk dan asam keping.
  • masukkan gula dan garam secukup rasa.
  • biarkan hingga masak dan sedia dihidangkan. =]
  • * kalau nak ag sedap u all bole masukkan sedikit santan supaya die jadi lebih pekat,, lagi kaw taw ,,! hehe

SELAMAT MENCUBA ,,! hehe,,,

xoxo =]

No comments:

Post a Comment