Link Exchange disini

Thursday, September 16, 2010

salam Eidul Fitri .

salam ,,

lama sangat da i x buka blog i nie. haha... so tired dis week ,, it hari raya and u noe how many people came for "menziarahi". hehe...

Alhamdulillah ,,, semua selamat and i da pun berpuasa penuh untuk Ramadhan kali ini. Alhamdulillah. my luvely Ahmad Hakimi pon turut serta datang menziarahi i ,, hehe,, mengeratkan sillaturahim antara die dan keluarga i ,, harap-harap hubungan ini akan berkekalan ,, AMIN...
Kami xsempat nak pergi mane2 sebab hakimi cuma datang sehari sahaja. even none picture yang dapat di snap semasa kami kelua berdua ms 2. im soo sad.
tapi xpe ,, insyaAllah bulan nov nanti Ahmad Hakimi akan datang lagi . i love it soo much ,,!

semalam i and kakak i ( yong & family ) having fun kat Lost World of Tambun. haha,,, so happy ble tengok Ajad happy ,,, kami enjoy do Petting Zoo soo much . many animals we met ,, yg xpenah jumpa 2 mang la manyak ,,, i betul-betul enjoy masa ba
gi burung makan ,, they are soo tamed ,, sangat senang melekat di tubuh saya. haha... sangat enjoy.


haha ,, nasty bird ,, hehe.

tengah bagi burung mamam ,, ajad pon join skali,,

bawu pas tengok " TIGER SHOW " awwww,,, haha

sejak menjak ni i salu baca status yang sedih-sedih dari my fwen kat facebook. why my dear? knp korg gado-gado and sedih-sedih? i just dont like dis situation ,, kawan-kawan ,, jangan sedih-sedih lagi yer. i love korang sangat-sangat taw. remember dat ,,!

oke ,, i rase sampai nie jer kot ,, haha,, nanti ader masa i kan tulis ag yaw ,,! \(^_^)/

No comments:

Post a Comment