Link Exchange disini

Friday, September 17, 2010

Piranha =]


salam ...

hahaha,, harini hari yang best sangat ,,! sebab dapat
jumpa dengan sayang saya ,,
xsangka lak bole terjumpa tapi mang best la sebab xtercadangkan semua ini.
i ngan beshfwen i mang da plan nak g j.j epoh,, suddently Ahmad Hakimi cakap dye pon ader kat epoh jugak. hahaha,, OMG ,,! saya sangat suke ,,! we watch PIRANHA together la tadi ,, haha,, soo creepy la muvie 2,, lagi-lagi bila piranha tu sta
t makan orang ,,, OMG ,, i cam xsanggup jer nak tengok but da bayar rm9 so kene la tengok,, hehe. oke ,, will upload pix kejap lagi sebab i nak membersihkan body dulu yaw ,, hehe. chaw ,,! xoxo =]


No comments:

Post a Comment