Link Exchange disini

Friday, December 24, 2010

Oh malam ini sungguh Berbeza. ;)

Salam Barakallah.
  • Sesungguhnya malam nie aku amat rasa berbeza. nape tah,, nak kate aku frust bercintun tak juga. Mungkin kerana aku rindukan Encek Hakimi kot. hahahaha. And ag satu,, korang dengar lagu blog dah tukar,, awww,, aku tetibe ase cam lgu nie penuh makna,,dengan slow music,, and aku tahu lagi nie dari Samarinda Asmaradana yang Abg Sam bakal laki aku belakon tuh. (Hey Hey Hey,, ko kan benci Indon? Nie pe kes lak nie?)
  • Tadi aku sempat jugak buat animated gif gambar encek Hakimi. haha.. this happen bila aku mula layan jiwang. Tapi ta salahkan kalo nak berjiwang ,, kan anak-anak? ahooooi,!
  • So korang boley tenok kat bawah nie,, hasil animated gif yang aku sesaje buat,, snaping masa Encek ngah ngomel pe tah masa kat Kenny Rogers jj Ipoh.
  • So sorie yer,, kite saje saje jer taw,! tamo amik ataw makan hati yer,, nanti kalo awak makan hati,, sape nak jg saye. Alolololo,, ngader ahh you nie Syakinah,, ngehahahaha. ;)
  • So Encek,, kite nak kater yang animated gif awak tuh mcam iklan gigi darlie kan kan kan? (Baek awak cakap "iyer",,kalo tak saya makan hati awak,!)
  • Okelah,, aku mau titun sudah. so,, gudnyete,, camat malam,, happy dinner(Pejadahnyer nie?) dan selamat bermimpi yer you alls,! ;)

Xoxo ;P




No comments:

Post a Comment