Link Exchange disini

Tuesday, December 14, 2010

UniKL oo UniKL,,, !

Salam Barakallah.

  • Pertama sekali aku nak ucapkan tahniah kat kenkawan aku yang semuanyer dah mendaftarkan diri kat Risda,, Korang keje bebaik yer,, jangan hampakan harapan mak and bapak korang.
  • Then,, aku nak ucapkan tahniah jugak la kat diri aku sendiri yang berjaya mendapat tempat di UniKL dengan Diploma in Industrial Logistic. OO yeahh,!
  • Tapi kan,, ramai pulak kawan-kawan and ade jugak ahli keluarga yang xmenyokong keputusan aku tuk sambung blaja nie,, yelakan,, takut t kua susah dapat keje la,, huhu. Tp kalo ikotkan hati memang nak sangat sambung,, tp,,,,,,,, yela,, lari kos lak kan,, penat2 dua tahun study agriculture tibe-tibe lari ke industrial logistic plak kan. huhuhuhu.
  • APE YANG HARUS AKU LAKUKAN?
  • APE KEPUTUSAN AKU?
  • "Ya Allah Ya Maha Pengasih lagi Maha Penyayang,, Kau ampunkanlah dosa-dosaku,, Kau bantulah hambamu ini membuat keputusan Ya Allah. Bantulah hambamu ini Ya Allah,, " Amin ya rabbil a'lamin.
xoxo ;)



No comments:

Post a Comment